• Offerte aanvragen

    Bent u bedrijf of wilt u grotere partijen kisten kopen? U kunt dan een offerte aanvragen bij De Kistenkoning. De kisten worden in een blokpallet aan u geleverd.
BBQ-tafel Bekijk groter

BBQ-tafel

 Betaal tot 36 maanden

 Vanaf €11,61 per maand

Meer details

€ 350.00 incl. BTW

Meer informatie

Omschrijving


Unieke industriële tafel om gezellig met familie en vrienden rondom te genieten. Gezellig met je vrienden/ familie rondom deze unieke BBQ tafel eten? De tafel heeft een stoere uitstraling door de vuurkorf looks. Een unieke combinatie van vuurkorf, bbq en tafel zorgt voor een ultieme zomerse ervaring! Deze zeer duurzame industriële tafel is gemaakt van gebruikt ijzer en sloophout.BBQ-tafel

Het rooster wordt standaard meegeleverd! De maat, kleur en wielen zijn optioneel. Maatwerk? Stuur een e-mail naar info@dekistenkoning.nl voor meer informatie. 

Levertijd: 2-3 weken

Dit product wordt door onze eigen bezorgers en vervoer van De Kisten Koning bezorgd. In overleg met de planning wordt er 7-14 dagen van te voren een datum met u afgesproken. U ontvangt één werkdag voor de bezorgdatum een sms/email met een indicatie van de bezorgtijd. En op de dag van levering bellen onze bezorgers u 10 tot 30 minuten voor het exacte levermoment.

Als extra service wordt het product op de juiste plaats neergezet! De bezorgers helpen en denken graag mee :)

30 Andere producten in dezelfde categorie