Steigerhouten tv meubel

Moderne en stijlvolle industrieel TV meubelmet steigerhouten steigerbuis, dat uitstekend past bij deze moderne tijd. Prachtig om uw televisie helemaal tot zijn recht te laten komen in uw woonkamer. Het TV meubel heeft, met een lengtemaat van 200 cm, twee schappen om uw apparatuur op te plaatsen. Natuurlijk is er ook ruimte voor een dvd speler of andere audio apparatuur om hierop te plaatsen. 


Meer details

€ 325.00 incl. BTW

Meer informatie

Afmetingen steigerhout TV meubel

De steigerbuizen voor de TV meubel hebben een diameter van ø 42.4 mm en het steigerhout TV meubel heeft een afmeting van 200 x 40 x 50 centimeter (lengte x breedte x hoogte). Standaard wordt het TV meubel geleverd met een inslagdop. De steigerplanken zijn bevestigd met industriële bouten om de stevigheid te garanderen aan het TV meubel.
 

Steigerbuis TV meubel in stoere kleuren

Naast dat de steigerbuizen in diverse kleuren geleverd kan worden, kan het steigerhout in diverse kleuren worden geleverd . U kunt verschillende soorten beits direct bestellen in de webshop, waaronder white wash, grey wash en old look.
 

Levering TV meubel van steigerhout

U krijgt uw TV meubel in dozen waarin de steigerbuizen, het steigerhout en de  buiskoppelingen los geleverd worden. Aan de hand van de montage handleiding kunt u het meubel met behulp van een inbussleutel en schroeven, die worden meegeleverd, eenvoudig en snel in elkaar te zetten.

Verzendklaar: Na 3 tot 4 weken.

Dit product wordt door onze eigen bezorgers en vervoer van De Kisten Koning bezorgd. In overleg met de planning wordt er 7-14 dagen van te voren een datum met u afgesproken. U ontvangt één werkdag voor de bezorgdatum een sms/email met een indicatie van de bezorgtijd. En op de dag van levering bellen onze bezorgers u 10 tot 30 minuten voor het exacte levermoment.

Als extra service wordt het product op de juiste plaats neergezet! De bezorgers helpen en denken graag mee :)

30 Andere producten in dezelfde categorie