• Offerte aanvragen

    Bent u bedrijf of wilt u grotere partijen kisten kopen? U kunt dan een offerte aanvragen bij De Kistenkoning. De kisten worden in een blokpallet aan u geleverd.

Steigerhouten TV meubel

 Afmetingen: 200 x 40 x 50 cm

✓ Betaal tot 36 maanden

 Vanaf €24,88 per maand

Levertijd: Verzendklaar: Na 3 tot 4 weken.

Meer details

€ 325.00 incl. BTW

Meer informatie

Omschrijving

Moderne en stijlvolle industrieel TV meubelmet steigerhouten steigerbuis, dat uitstekend past bij deze moderne tijd. Prachtig om uw televisie helemaal tot zijn recht te laten komen in uw woonkamer. Het TV meubel heeft, met een lengtemaat van 200 cm, twee schappen om uw apparatuur op te plaatsen. Natuurlijk is er ook ruimte voor een dvd speler of andere audio apparatuur om hierop te plaatsen. 
Afmetingen steigerhout TV meubel

 

Steigerbuis TV meubel in stoere kleuren

Naast dat de steigerbuizen in diverse kleuren geleverd kan worden, kan het steigerhout in diverse kleuren worden geleverd . U kunt verschillende soorten beits direct bestellen in de webshop, waaronder white wash, grey wash en old look.
 

Levering TV meubel van steigerhout

U krijgt uw TV meubel in dozen waarin de steigerbuizen, het steigerhout en de  buiskoppelingen los geleverd worden. Aan de hand van de montage handleiding kunt u het meubel met behulp van een inbussleutel en schroeven, die worden meegeleverd, eenvoudig en snel in elkaar te zetten.

Maatwerk is ook mogelijk! graag een email sturen naar info@dekistenkoning.nl De Kisten Koning bezorgd. In overleg met de planning wordt er 7-14 dagen van te voren een datum met u afgesproken. U ontvangt één werkdag voor de bezorgdatum een sms/email met een indicatie van de bezorgtijd.  Natuurlijk wordt het product bij u thuis op de juiste plaats neergezet!

Specificaties

Afmetingen:                       200cm x 40cm x 50cm

Levertijd:                           Verzendklaar: Na 3 tot 4 weken.

30 Andere producten in dezelfde categorie