• Offerte aanvragen

  Bent u bedrijf of wilt u grotere partijen kisten kopen? U kunt dan een offerte aanvragen bij De Kistenkoning. De kisten worden in een blokpallet aan u geleverd.
Tafels

DeKistenKoning biedt kwalitatieve tafels en bureaus. Tafels en bureaus koop je bij deKistenKoning! Wij bieden je een ruim assortiment tafels en bureaus. Voor inspiratie kunt ook altijd terecht bij deKistenKoning

Tafels Er zijn 41 producten

Subcategorieën

 • Bijzettafel

  Maak jouw woonkamer af met een bijzettafel van De Kistenkoning. De combinatie van hout en metaal zorgt voor een stoere look in elke kamer. Neem snel een kijkje naar het aanbod van ruwe  en natuurlijke materialen.

 • Bureaus

  Nog geen bureau in huis? Neem eens een kijkje bij De Kistenkoning. Prachtige bureaus gemaakt van hout en metaal of juist van fruitkistjes. De materialen zorgen voor een unieke look in jouw kantoor! 

 • Eettafels

  Hou jij ook van lekker tafelen? Maak het avondeten nog leuker met de unieke industriële tafels van De Kistenkoning. Ze zijn te bestellen in verschillende maten, materialen en met speciale wensen kan je natuurlijk ook nog eens maatwerk aanvragen! 

 • Salontafels

  De salontafels van De Kistenkoning zijn een echte unieke toevoeging aan elke woonkamer! Hou jij van metaal of houtbewerking? We hebben ze in alle soorten en maten. Neem snel een kijkje. 

 • Sidetables

  Creëer extra ruimte met een mooie sidetable van De Kistenkoning. Deze staan prachtig achter een bank, tegen een muur aan of in de slaapkamer. Neem snel een kijkje en scroll verder. 

Toont 1 - 41 van de 41 items
Toont 1 - 41 van de 41 items