Nieuw

  • Offerte aanvragen

    Bent u bedrijf of wilt u grotere partijen kisten kopen? U kunt dan een offerte aanvragen bij De Kistenkoning. De kisten worden in een blokpallet aan u geleverd.

DKK Dressoir urban nature

 Afmetingen: L 200 x H 90 x 35 cm

 Betaal tot 36 termijnen met Spraypay

 Vanaf 62.86 per maand

Meer details

€ 1,895.00 incl. BTW

Meer informatie

Omschrijving

DKK dressoir urban nature is handgemaakt door onze lassers en houtbewerkers gebruikmakend van zeer goede upcycling materialen als gebruikt staal en eiken wagonhout (geschaafd).

Onze 80 tot 100 jaar oude wagonplanken zijn van eikenhout en hebben gediend in oude goederenwagons door heel Europa. De wagonplanken hebben allerlei goederen vervoerd, van zakken graan tot biervaten en van specerijen tot andere consumptiemiddelen. Vaak worden oude goederenwagons op verlaten stations geparkeerd en wordt er jaren niet meer naar om gekeken. Juist naar deze wagons zijn wij door heel Europa op zoek. Na bewerking van de wagonplanken zijn ze vaak nog goed te gebruiken voor bijvoorbeeld een tafel, kast of een vloer.

Het hout heeft een zeer karakteristieke handtekening op de deurtjes en lades, waarbij de nerven doorlopend zijn op de deurtjes. De kast bestaat uit 4 lades en 4 deurtjes, waarbij achter de deurtjes nog een tussenschot zit.

Deze urban nature lijn bestaat uit diverse meubels van staal en geschaafd eiken wagondelen.

Het is mogelijk om maatwerk op dit product aan te vragen! Graag informeren via info@dekistenkoning.nl

SpecificatiesAfmetingen: L 200 x H 90 x 35 cm
Materialen: Staal en geschaafd eiken wagonhout (Oud hout met karakter)
Levertijd: 6-8 weken
Handgemaakt in Nederland

30 Andere producten in dezelfde categorie