• Offerte aanvragen

    Bent u bedrijf of wilt u grotere partijen kisten kopen? U kunt dan een offerte aanvragen bij De Kistenkoning. De kisten worden in een blokpallet aan u geleverd.
Aanbieding! Witte fruitkist 50x40x30 cm nieuw tres Bekijk groter

Witte fruitkist 50x40x30 cm nieuw tres

Deze fruitkist wit met witte legplank lang zijn gemaakt voor diverse doeleinden zoals het stylen van uw woonkamer of andere verschillende ruimtes, deze fruitkistjes zijn niet gebruikt in de fruitoogst, het voordeel hiervan is dat deze gemaakt zijn van nieuw hout en daarna volledig wit gemaakt zijn en een ander voordeel is dat deze kwalitatief beter zijn dan de echte oude fruitkisten.

Meer details

€ 13.50 incl. BTW

Meer informatie

eze authentieke Fruitkist Wit met legplank wit lang nieuw worden door ons zelf gemaakt zo garanderen wij de kwaliteit van deze fruitkistjes. Door de kistjes in verschillende kleurtinten te combineren creëer je een geweldige vintage look in jouw eigen interieur, en ze zijn tegenwoordig ook helemaal hip! Geef ze een tweede leven en gebruik ze als nachtkastje, tv-meubel of onder uw bureau of als schoenenkast. Of laat je creativiteit de vrije loop en realiseer een salontafel of complete kastenwand van kisten. Alles kan én mag! De fruitkist mogelijkheden zijn eindeloos. Het verschil met de andere fruitkisten met legplank is dat bij deze fruitkist de legplank geplaatst is in de lengte dus het langere deel van de fruitkist, zo kunt u hier bijvoorbeeld nog meer schoenen in kwijt

Levertijd: 3-5 werkdagen

Afmetingen: 50x40x30 cm

30 Andere producten in dezelfde categorie