• Offerte aanvragen

    Bent u bedrijf of wilt u grotere partijen kisten kopen? U kunt dan een offerte aanvragen bij De Kistenkoning. De kisten worden in een blokpallet aan u geleverd.

Geometrische Kolibrie

Geometrische Kolibrie!

Wil je de snavel specifiek een bepaalde richting op? Geef het aan in het opmerkingen veld, dan houden we daar graag rekening mee!

Meer details

€ 99.95 incl. BTW

Meer informatie

Lieflijk, subtiel maar een heel krachtig vogeltje!

Geometrische dieren zijn een echte eye catcher in jouw interieur, bovendien kun je ze in elke ruimte ophangen. Maak kennis met deze kolibrie, een van de bestsellers in onze collectie, die in 3 afmetingen verkrijgbaar is waardoor deze voor elke muur passend is. Dit geometrische dier is gemaakt van Russische berkenhout en worden uit één stuk gefreesd. Dit is dan ook de kleur waar de dieren standaard in worden geleverd. Wil je graag een andere kleur? Kies die gerust uit en vink de door jouw gewenste optie aan. In welke ruimte ga jij dit prachtige dier hangen?

Kleur

Antique Brown, Bronze Metallic, Chalky Grey, Chalky White, Copper Metallic, Gold Metallic, Hout, Taupe, Zwart, Nordic Blue, Antique Green, Antique Pink

Afmeting

L: 71 x 58,5 cm, M: 50 x 42 cm, XXL: 94 x 76 cm

Levertijd: 7-10 werkdagen

30 Andere producten in dezelfde categorie