Bekijk groter

Balken en gebinten bed

Dit bed is gemaakt van geborstelde eiken balken en gebinten van 20x20 cm elk. Elke balk en gebint is uniek en heeft zijn eigen charme.

Afmetingen: 200x200 cm.
Afwerking: transparante laklaag

Levertijd: 4-6 weken

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 0.00 incl. BTW

Meer informatie

Als de balken en gebinten bij ons binnenkomen, zijn deze vaak nog erg vies. Wij maken de balken eerst schoon en ontdoen ze vervolgens van spijkers. Als de balken schoon zijn, hebben wij nog twee methoden om ze te verwerken tot bruikbare materialen. De eerste is het borstelen van de balken en gebinten. Hierdoor worden de naden die door de jaren in het hout zijn ontstaan goed zichtbaar, dit geeft een sfeervolle uitstraling aan het hout. Een andere veelgebruikte techniek is het schaven van de balken Vervolgens kunnen wij ze voor jou op maat zagen.

Hier is gekozen voor geborsteld om de unieke uitstraling van de balken te behouden.

Zoek je een andere maat bed? Email naar info@dekistenkoning.nl

Dit product wordt door onze eigen bezorgers en vervoer van De Kisten Koning bezorgd. In overleg met de planning wordt er 7-14 dagen van te voren een datum met u afgesproken. U ontvangt één werkdag voor de bezorgdatum een sms/email met een indicatie van de bezorgtijd. En op de dag van levering bellen onze bezorgers u 10 tot 30 minuten voor het exacte levermoment.

Als extra service wordt het product op de juiste plaats neergezet! De bezorgers helpen en denken graag mee :)

29 Andere producten in dezelfde categorie